Tuesday, April 5, 2011

mereka yang hot !



HOT !


kenal tak siape jejaka kacak lagi hot kat atas tow ?
okey die ialah DINGDONG DANTES * boypren zaty no 2 . HAHA
zaty tersangat la berkenan nan mamat nie .
alahaii punye lah hot die nie .
kacak tinggi bergaya body yang hot dan semua yang buat zaty jatoh cinte . HAHA
zaty selalu follow berite terkini pasal dingdong ni .
dari die berlakon cerite dysabel then marimar .
oh tersangat la hot mamt ni . melting zaty dibuat nyer :)
tapi sarang da tak boleh tengok marimar lagi sebab zaty da mule kerja .
balik jam 4 petangg . tak sempat kan nak tengok .
sekarang zaty nak cari semua cerite yang dingdong berlakon .
nak tengok kehebatan die berlakon atau dengan lebih jujur lagi nak tengok kemantapan body dingdong . hehe
ding dong ni dah ade girlfren pon . sedih nyer . HAHA .
girlfrend ding dong punye la cantik lagi bergaya .
adore her .


cantik kan kekasih dingdong ,
name nye MARIAN RIVERA .
zaty suke jugak marian ni sebab dye cantik sangat sangat .
dieorang ni memang serasi bersama .
deorang ni tersangat la HOT .


hot tak mereka ?


mereka sweet sangat


senyuman menggode



cantik kan ?

cuci mate dengan video dance mereka .






psst* kalau la dapat jumpe ding dong zaty nak take picture like crazy dengan die . HAHA

2 comments:

  1. ngek..citer dysebel pompuan ni gak ke heroin?

    ReplyDelete
  2. ye laa . dye ni la pompuan nyerr .

    ReplyDelete